Volle zaal tijdens de OV Expo. Foto: ProMedia
innovatieprijs

OV Expo ‘22 staat voor de deur

Volle zaal tijdens de OV Expo. Foto: ProMedia

Het is bijna zover: OV Expo ‘22. In Houten komen tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de OV-sector samen. De laatste ontwikkelingen binnen de sector worden besproken: het personeelstekort en de financiële tekorten als gevolg van de pandemie komen voorbij. Ook gaat het over woningbouw en de duurzaamheidstransitie waar de OV-sector grote stappen in gaat zetten.

Een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner staan op het programma. OV Expo is daarmee dé ontmoetingsplek, marktplaats en kenniscentrum voor de OV-sector in Nederland. De OV-innovatieprijs zal ook worden uitgereikt op de OV Expo.

Daarnaast is het tijdens de vakbeurs mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Van Hool, Hellox, VDL Bus & Coach en Ebusco zijn aanwezig. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

Registreer je hier.

Auteur: Sander van Vliet

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.