OV Expo '22

Download het gratis OV Expo Magazine

OV Expo magazine voor- en achterkant ProMedia

Het is bijna zover: OV Expo ‘22. In Houten komen op 6 oktober tijdens dit evenement alle belangrijke partijen in de OV-sector samen. Om alvast in de stemming te komen voor dit evenement is een speciaal magazine samengesteld. De gebundelde artikelen raken allemaal aan de uitdagingen en innovaties in de OV-sector en is hier gratis te downloaden. 

De volgende thema’s komen in het speciale magazine aan bod: populariteit van elektrische bussen, BRT-concept, kortingsacties in het OV en de Slimme Tram van de RET.

De OV Expo ’22 heeft een vol programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner. Ook zal een interactief panelgesprek plaatsvinden tussen belangrijke partijen in de OV-sector. Daarnaast wordt ook de OV-innovatieprijs uitgereikt. De genomineerden daarvoor kun vind je hier.

Daarnaast is het tijdens de vakbeurs mogelijk om in gesprek te gaan met leveranciers, dienstverleners en professionals uit de sector. Onder andere Van Hool, Heliox, VDL Bus & Coach en Ebusco zijn aanwezig. De beursvloer is open van 9.30 tot 18.00 uur.

Bent u nog niet aangemeld? Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis, dus meld u nu aan!

Lees ook:

Auteur: Sander Van Vliet

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.