Toekomstbeeld OV

FNV-onderhandelaars geweigerd op “urgentieconferentie” van het openbaar vervoer

FNV-kantoor. Foto: FNV.

Bij een grote conferentie over de toekomst van het openbaar vervoer, die wordt georganiseerd door het Rijk, decentrale overheden en vervoerders, worden alle deskundigen en onderhandelaars van vakorganisaties geweigerd. Dat meldt vakbond FNV. Aan tafel zitten alle grote partijen uit de ov-sector om te praten over oplossingen voor de acute problemen die in de sector spelen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FNV-onderhandelaars geweigerd op “urgentieconferentie” van het openbaar vervoer | OVPro.nl
FNV
Toekomstbeeld OV

FNV-onderhandelaars geweigerd op “urgentieconferentie” van het openbaar vervoer

FNV-kantoor. Foto: FNV.

Bij een grote conferentie over de toekomst van het openbaar vervoer, die wordt georganiseerd door het Rijk, decentrale overheden en vervoerders, worden alle deskundigen en onderhandelaars van vakorganisaties geweigerd. Dat meldt vakbond FNV. Aan tafel zitten alle grote partijen uit de ov-sector om te praten over oplossingen voor de acute problemen die in de sector spelen. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.