Stakingen openbaar vervoer
Werkdruk

FNV-leden akkoord met nieuwe cao streekvervoer

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Anton Kappers

De werknemers in het streekvervoer die lid zijn van vakbond FNV hebben ingestemd met het bereikte cao-akkoord. Daarmee zijn verdere acties van de FNV-leden definitief van de baan. De afgelopen maanden staakte het personeel in het streekvervoer herhaaldelijk om zowel meer loon af te dwingen als betere maatregelen om de werkdruk terug te dringen. CNV-leden die in de branche werken, kunnen nog tot en met zondag stemmen over het bereikte akkoord.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

FNV-leden akkoord met nieuwe cao streekvervoer | OVPro.nl
Stakingen openbaar vervoer
Werkdruk

FNV-leden akkoord met nieuwe cao streekvervoer

Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Anton Kappers

De werknemers in het streekvervoer die lid zijn van vakbond FNV hebben ingestemd met het bereikte cao-akkoord. Daarmee zijn verdere acties van de FNV-leden definitief van de baan. De afgelopen maanden staakte het personeel in het streekvervoer herhaaldelijk om zowel meer loon af te dwingen als betere maatregelen om de werkdruk terug te dringen. CNV-leden die in de branche werken, kunnen nog tot en met zondag stemmen over het bereikte akkoord.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.