Adverteren

OVPro.nl is een uitgave ProMedia Publishing, een online uitgever van toonaangevende business-to-business platforms en nieuwsbrieven in de mobiliteitssector. We bedrijven kwaliteitsjournalistiek en hebben de ambitie om een autoriteit te zijn binnen de vakgebieden waarin we opereren. Naast het schrijven van nieuws, achtergrondartikelen en interviews maken we videoreportages die we publiceren via onze web TV kanalen. Als aanvulling op onze publicaties organiseren we congressen, beurzen en trainingen.

ProMedia kiest voor een actieve online benadering. Nieuwsbrieven en social media worden sterk gebruikt om het nieuwsbereik te vergroten, interactie met de doelgroep te onderhouden en ons lezersbestand te vergroten.

Adverteren & Partnerships

De verschillende titels van de ProMedia Publishing bieden unieke advertentiemogelijkheden om beslissers en beïnvloeders in specifieke branches te bereiken. Wij werken met partnerschappen en losse advertentiemogelijkheden, gericht op de doelgroep.

OVPro is uniek in de sector!

OVPro.nl heeft een abonneebestand van ruim 5.400 lezers. Zij ontvangen wekelijks onze nieuwsbrief. Maandelijks bezoeken ruim 27.000 mensen onze website. 47% daarvan zijn terugkerende bezoekers. Wilt u in the picture komen bij de top van deze markt? Dan is het adverteren of partner worden een logische optie om uw doelstellingen te realiseren.

Onze partners zijn de vooraanstaande bedrijven in hun branche. Wij denken mee en zetten ons in om de doelstellingen te halen. We gaan een relatie aan voor de lange termijn met onze partners om optimaal rendement te behalen. De basis van de samenwerking bestaat uit een content marketing gerichte aanpak en online advertising. Daarnaast zijn er crossover mogelijkheden voor partners op onze live evenementen.

Brochure downloaden

Wilt u zich profileren in de OV-sector? En meer halen uit online marketing en advertising, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend overzicht van de mogelijkheden.

Of neem direct contact op via:

Jasper Rodenhuis
Business Development Manager
jasper.rodenhuis@promedia.nl
+31 (0)76 2063200