Politie zoekt getuigen dodelijk busongeval

De politie wil graag in contact komen met de inzittenden van de stadsbus, die maandagmiddag 21 november betrokken was bij een verkeersongeval op de Zwolseweg in Deventer. Daarbij kwam een 19-jarige vrouw uit Deventer om het leven.

In de consternatie na het ongeval is deze passagiers gevraagd uit te stappen, zonder daarbij de namen te noteren voor slachtofferhulp en konden eventuele getuigenverklaringen niet worden opgenomen. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Politie zoekt getuigen dodelijk busongeval | OVPro.nl

Politie zoekt getuigen dodelijk busongeval

De politie wil graag in contact komen met de inzittenden van de stadsbus, die maandagmiddag 21 november betrokken was bij een verkeersongeval op de Zwolseweg in Deventer. Daarbij kwam een 19-jarige vrouw uit Deventer om het leven.

In de consternatie na het ongeval is deze passagiers gevraagd uit te stappen, zonder daarbij de namen te noteren voor slachtofferhulp en konden eventuele getuigenverklaringen niet worden opgenomen. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.