OV-chipkaart, demobus, reizigers, bus

Bus over de grens kostte 35 euro subsidie per passagier

PURMEREND – Medewerkers van Arriva informeren maandag reizigers in Purmerend over het gebruik van de OV-chipkaart in het openbaar vervoer. Vanaf donderdag sluiten de metropoortjes in het nabijgelegen Amsterdam en kan er enkel nog toegang verkregen worden met behulp van een OV-chipkaart. ANP KOEN VAN WEEL

De experimentele buslijn 55 tussen Groesbeek en het Duitse Kleef heeft omgerekend in totaal 35 euro per passagier aan subsidie gekost. Dagelijks gingen nog geen tien passagiers de grens over tussen Groesbeek en Kranenburg.

De pendeldienst wordt dan ook per 1 februari opgeheven.

Stadsregio

Het experiment heeft de afgelopen drie jaar jaarlijks 130.000 euro gekost. Dat is betaald door de Europese Unie en de Stadsregio Arnhem Nijmegen, zo meldt De Gelderlander.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bus over de grens kostte 35 euro subsidie per passagier | OVPro.nl
OV-chipkaart, demobus, reizigers, bus

Bus over de grens kostte 35 euro subsidie per passagier

PURMEREND – Medewerkers van Arriva informeren maandag reizigers in Purmerend over het gebruik van de OV-chipkaart in het openbaar vervoer. Vanaf donderdag sluiten de metropoortjes in het nabijgelegen Amsterdam en kan er enkel nog toegang verkregen worden met behulp van een OV-chipkaart. ANP KOEN VAN WEEL

De experimentele buslijn 55 tussen Groesbeek en het Duitse Kleef heeft omgerekend in totaal 35 euro per passagier aan subsidie gekost. Dagelijks gingen nog geen tien passagiers de grens over tussen Groesbeek en Kranenburg.

De pendeldienst wordt dan ook per 1 februari opgeheven.

Stadsregio

Het experiment heeft de afgelopen drie jaar jaarlijks 130.000 euro gekost. Dat is betaald door de Europese Unie en de Stadsregio Arnhem Nijmegen, zo meldt De Gelderlander.

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.