Syntus past samen met reizigers Veluwelijn aan

Vanaf 25 maart rijden de bussen van Syntus Gelderland volgens een nieuwe dienstregeling. Ook de Veluwelijn gaat veranderen. Syntus Gelderland is tot de nieuwe dienstregeling overgegaan in nauw overleg met reizigersorganisatie ROCOV.

Syntus heeft een tevredenheidsonderzoek onder haar reizigers gehouden en daaruit blijkt dat de Veluwelijn voor verbetering vatbaar is.

Suggesties

‘Dus hebben we ons best gedaan om alle suggesties die zijn aangedragen in het onderzoek naar de Veluwelijn ‘mee te nemen’ in de ontwikkeling van de nieuwe dienstregeling. We verwachten dan ook dat de meeste busreizigers de veranderingen verwelkomen. Mede omdat de reizigersorganisatie nauw betrokken is geweest bij de totstandkoming van deze nieuwe dienstregeling’, aldus Syntus op de eigen website.

Informatie

De reiziger zal in de bussen en bij de bushaltes worden geïnformeerd over de vernieuwde dienstregeling. Ook is er informatie te vinden op de www.syntusgelderland.nl  en is er voor de gelegenheid een speciale campagnesite ontwikkeld: www.Veluwelijn.nl.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Syntus past samen met reizigers Veluwelijn aan | OVPro.nl