Twee inschrijvingen concessie busvervoer IJsselmond

De provincies Overijssel en Flevoland hebben twee inschrijvingen ontvangen op de Europese aanbesteding voor het verzorgen van het streekbusvervoer in de concessie IJsselmond. De bedrijven zijn Combinatie Noot Ede/Regiotaxi de Vallei en Connexxion.

De komende periode worden de inschrijvingen beoordeeld op de in de aanbesteding gestelde eisen. Naar verwachting nemen Gedeputeerde Staten eind mei een besluit over de gunning van het busvervoer voor de komende tien jaar. De nieuwe vervoerder gaat dan op 8 december 2012 van start.

Streekbus

De provincies Overijssel en Flevoland hebben de aanbesteding voor het busvervoer in de concessie IJsselmond eind januari 2012 in de markt gezet. Het concessiegebied bestaat uit het streekbusvervoer in het gebied Noordwest-Overijssel (Kampen, Genemuiden en Steenwijk), Oostelijk Flevoland en de Noordoostpolder.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Twee inschrijvingen concessie busvervoer IJsselmond | OVPro.nl

Twee inschrijvingen concessie busvervoer IJsselmond

De provincies Overijssel en Flevoland hebben twee inschrijvingen ontvangen op de Europese aanbesteding voor het verzorgen van het streekbusvervoer in de concessie IJsselmond. De bedrijven zijn Combinatie Noot Ede/Regiotaxi de Vallei en Connexxion.

De komende periode worden de inschrijvingen beoordeeld op de in de aanbesteding gestelde eisen. Naar verwachting nemen Gedeputeerde Staten eind mei een besluit over de gunning van het busvervoer voor de komende tien jaar. De nieuwe vervoerder gaat dan op 8 december 2012 van start.

Streekbus

De provincies Overijssel en Flevoland hebben de aanbesteding voor het busvervoer in de concessie IJsselmond eind januari 2012 in de markt gezet. Het concessiegebied bestaat uit het streekbusvervoer in het gebied Noordwest-Overijssel (Kampen, Genemuiden en Steenwijk), Oostelijk Flevoland en de Noordoostpolder.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.