Lochem maakt 28 bushaltes klantvriendelijker

De gemeente Lochem heeft 28 bushaltes in haar gemeente toegankelijker gemaakt. Door het verhogen van de stoep, en daarmee het verkleinen van de instap, kan iedereen die moeilijker ter been is makkelijker instappen. 

Tevens zijn er speciale tegels voor visueel beperkten neergelegd zodat ook zij eenvoudiger toegang tot de bussen hebben.

Voorzieningen

Naast deze maatregelen om het openbaar beter toegankelijk te maken zijn de voorzieningen bij de halte aangepakt. Zo zijn de abri’s vervangen; zijn fietsenstallingen (soms zelf overkapt) geplaatst en zijn ook de bankjes en prullenbakken vernieuwd.

Bovendien heeft de gemeente Lochem ook het onderhoud van de haltes beter geregeld. Er wordt frequent schoongemaakt en eventuele schades worden sneller hersteld. Op deze manier blijven de haltes ook aantrekkelijk om te gebruiken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.