Bezwaar Connexxion tegen busconcessie Rotterdam

Connexxion gaat bezwaar maken tegen de procedure van de busconcessie in Rotterdam. De concessie ging vorige maand naar stadsvervoerder RET. Connexxion heeft bezwaar gemaakt bij de Stadsregio Rotterdam, die over de toewijzing van het busvervoer gaat.

Qbuzz, de derde partij die in de race was, overwoog ook om in beroep te gaan, maar heeft dat beroep ingetrokken. De Stadsregio gaat zich over het bezwaar buigen. Inzet is de aanbesteding van het busvervoer in Rotterdam tot 2020.

Eis

De RET moet het uitgebreide gebied gaan verzorgen voor 28 miljoen euro per jaar, nu is dat nog 45 miljoen. De Stadsregio heeft bij de aanbesteding de eis gesteld dat de kwaliteit van het vervoer gelijk blijft, meldt RTV Rijnmond.

Lees ook: RET winnaar busconcessie Rotterdam en omstreken

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

2 reacties op “Bezwaar Connexxion tegen busconcessie Rotterdam”

Sander|02.05.12|17:49

Ik vind dat Connexxion eens moet ophouden met steeds bezwaar maken als een andere bedrijf de inschrijving gewonnen heeft. Hetzelfde was ook in Stadsregio Utrecht waar Qbuzz de aanbesteding gewonnen heeft en moest Connexxion zonodig weer bezwaar maken, waardoor de aanbesteding in Stadsregio Utrecht twee keer opnieuw gedaan moest worden gedaan dankzij Connexxion en Qbuzz had ik twee keer gewonnen. Connexxion moet gewoon leren accepteren als bedrijf gewonnen heeft dat ze tegen hun verlies kunnen.

Ted Macaij|03.08.12|21:56

Het feit dat het bezwaar toe gekend is zeg toch al genoeg ze krijgen niet voor niks tot 2 keer toe gelijk,

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.