smartphone

Nooit meer te vroeg of te laat bij de bushalte

smartphone

VIDEO-Connexxion komt met een nieuwe service voor reizigers: ‘real time’ vertrektijden vanaf elke Connexxion bushalte, van elke buslijn. Te bekijken vanaf de desktop, maar ook met tablet of smartphone. Met de actuele halte-informatie kunnen reizigers altijd zien hoe laat de bus écht arriveert.

De aankomsttijden zijn ‘real time’; op basis van continue informatie over de exacte locatie van de bus op de weg.

QR-code

De meest gebruikte halte(s) kunnen opgezocht worden via connexxion.nl. Klik bij ‘Plan uw reis’ ‘Zoek halte’ aan. De gevonden halte kan dan direct bewaard worden als favoriet, waardoor de informatie altijd snel te vinden is.

Op elke haltepagina staat een unieke QR-code. Door deze in te scannen met een QR-scanner kan de halte meteen op een smartphone gezet worden. Diezelfde QR-codes zijn ook te vinden op elke bushalte.

Vertraging

De haltepagina is te bekijken met elke computer, tablet of smartphone.Door een halte als favoriet op de computer of smartphone op te slaan, kan de reiziger altijd snel de actuele tijden bekijken. Bijvoorbeeld net voordat hij de deur uitgaat.

Zo kan hij altijd checken of de bus vertraging heeft. Of als de reiziger onverwacht later vertrekt, kan hij kijken hoe laat de eerstvolgende bus vertrekt.

Uniek

De gratis haltepagina is een innovatieve service die uniek is voor Nederland en Europa. De service is ontwikkeld door Connexxion, mede dankzij een bijdrage van de Provincie Utrecht. Connexxion wil met deze service haar klanten nog beter en actueler informeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.