GVB Amsterdam, bus

Eén regioabonnement voor OV in Noord-Holland

GVB Amsterdam, bus

Vervoerders GVB, Connexxion en EBS starten op 1 januari 2013 met het Randstad Noord Zone-abonnement. Dit nieuwe regioabonnement vervangt de sterabonnementen die vanaf die datum worden afgeschaft.

Net als het sterabonnement kent het Randstad Noord Zone abonnement een centrumzone plus een keuze tussen 1 tot en met 6 ster(ren). Er kan gereisd worden binnen de regio Noord-Holland en Almere stad en streek.

Abonnement

Het Randstad Noord Zone-abonnement is vanaf maandag 17 december verkrijgbaar in een maand- en jaarvariant met korting en voltarief. Het abonnement is geldig in tram, bus en metro en de meeste nachtbuslijnen van GVB, Connexxion en EBS. Het abonnement is niet geldig in de trein.

Het Randstad Noord Zone abonnement is verkrijgbaar bij alle OV-chipkaart oplaad- en afhaalautomaten OV-chipkaart binnen het Randstad Noord Zone gebied, bij service- en verkooplocaties van GVB, Connexxion en EBS, de webshop van Connexxion en op www.ov-chipkaart.nl.

Beëindiging sterabonnementen

Per 1 januari 2013 stopt overheid met de nationale sterabonnementen. Een al gekocht sterabonnement blijft geldig tot de einddatum van dat abonnement. Het N-sterabonnement, waarmee door heel Nederland in tram, bus en metro gereisd kan worden, blijft wel bestaan.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Eén regioabonnement voor OV in Noord-Holland”

Rudolf de Groot|25.07.16|16:36

Een goede middag ik heb vorige week een aanvraag in gestuurd om nieuwe ov-chip
kaart op. mijn kaart staat 16-04-2016 als verval datum.Dan sturen jullie mij een brief van ontvangst en separaat ontvang ik daags daarna de aanvraag ver-
vangende kaart persoonlijke ov-chipkaart die word afgewezen. dat kan ook per
email Dat probeer ik maar tussentijds is er in 5 jaar zoveel met de pc gebeurd
De wachtwoorden en google + Microsoft heeft allemaal gemixt.contract nr
5113369 en pasfoto is bij julie.dank u

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.