Qliner, Groningen

Arriva Touring blijft Qliners tot 2017 rijden

Arriva Touring mag de snelle verbindingen tussen Drachten en Groningen en tussen Emmen en Groningen tot medio 2017 blijven verzorgen. Het dagelijks bestuur van het OV-bureau Groningen Drenthe heeft besloten om de openbaar vervoerconcessie van de Qliners 305 en 314 met twee jaar te verlengen.

Met de verlenging gebruikt het OV-bureau de mogelijkheid in het contract om maximaal twee jaar aan de concessieduur toe te voegen. Daartoe kan worden besloten als de vervoerder de concessie goed uitvoert en het gewenste kwaliteitsniveau behaalt.

Busverbinding

Arriva Touring verzorgt sinds 2009 de twee belangrijke doorgaande busverbindingen naast de stad- en streek concessie in de provincies Groningen en Drenthe die door Qbuzz wordt verzorgd.

Arriva Touring is volgens het OV-bureau sinds de start van de concessie in 2009 een goede opdrachtnemer gebleken. Om dit te beoordelen is gekeken naar de uitvoering van de dienstregeling, punctualiteit, de vriendelijkheid van de chauffeurs, kwaliteit en netheid van de voertuigen en het verstrekken van reisinformatie. Dit wordt door de reizigers hoog gewaardeerd.

Dezelfde einddatum

Bijkomend voordeel is dat door deze verlenging de concessie van Arriva dezelfde einddatum heeft als de concessie van Qbuzz. Volgens het OV-bureau biedt financiële en praktische voordelen voor de invulling van het openbaar vervoer in de regio’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Arriva Touring blijft Qliners tot 2017 rijden | OVPro.nl
Qliner, Groningen

Arriva Touring blijft Qliners tot 2017 rijden

Arriva Touring mag de snelle verbindingen tussen Drachten en Groningen en tussen Emmen en Groningen tot medio 2017 blijven verzorgen. Het dagelijks bestuur van het OV-bureau Groningen Drenthe heeft besloten om de openbaar vervoerconcessie van de Qliners 305 en 314 met twee jaar te verlengen.

Met de verlenging gebruikt het OV-bureau de mogelijkheid in het contract om maximaal twee jaar aan de concessieduur toe te voegen. Daartoe kan worden besloten als de vervoerder de concessie goed uitvoert en het gewenste kwaliteitsniveau behaalt.

Busverbinding

Arriva Touring verzorgt sinds 2009 de twee belangrijke doorgaande busverbindingen naast de stad- en streek concessie in de provincies Groningen en Drenthe die door Qbuzz wordt verzorgd.

Arriva Touring is volgens het OV-bureau sinds de start van de concessie in 2009 een goede opdrachtnemer gebleken. Om dit te beoordelen is gekeken naar de uitvoering van de dienstregeling, punctualiteit, de vriendelijkheid van de chauffeurs, kwaliteit en netheid van de voertuigen en het verstrekken van reisinformatie. Dit wordt door de reizigers hoog gewaardeerd.

Dezelfde einddatum

Bijkomend voordeel is dat door deze verlenging de concessie van Arriva dezelfde einddatum heeft als de concessie van Qbuzz. Volgens het OV-bureau biedt financiële en praktische voordelen voor de invulling van het openbaar vervoer in de regio’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.