54 VDL Citea's Veolia Transport Limburg

Limburg zoekt inspiratie bij ontwikkeling ov-beleid

54 VDL Citea's Veolia Transport Limburg

Een online debat moet de provincie Limburg helpen bij de verbetering van de kwaliteit van het openbaar vervoer. Via internet kan iedereen iedereen ideeën inbrengen.

Op woensdag 20 maart schuift gedeputeerde Patrick van der Broeck in het Bonnefantenmuseum in Maastricht aan tafel met vijf vervoersdeskundigen. Het gaat om Wijnand Veeneman van de TU Delft, Eric Bezem van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Jan Koning van Movares, Evelien Fleskens, adviseur van Innov-V en voorzitter van de Jonge Veranderaars, en burgemeester Sjraar Cox van de gemeente Sittard-Geleen. Journalist Charles Groenhuijsen leidt het debat.

Spoor- en busvervoer

Het doel van de discussie is om bruikbare ideeën op te doen die voor het toekomstig spoor- en busvervoer binnen Limburg, maar ook over de landsgrenzen. Van der Broeck: “Ik hoop dat mede door de reactie van de kijkers ideeën ontstaan die een plek krijgen in de discussie aan tafel en uiteindelijk in ons toekomstig ov-beleid.”

Het debat is live te volgen via de website (www.limburg.nl) van de provincie vanaf 13.00 uur. Kijkers kunnen zich via twitter of per mail mengen in de discussie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.