GVB Amsterdam, bus

GVB toont aansluiting met trein op display in bussen

Busreizigers van vervoerder GVB zien sinds donderdag de actuele vertrektijden van treinen op displays in de bus zodra zij een station naderen. Op die manier kunnen ze zien of ze hun aansluiting met de trein halen.

Het informatiesysteem is in de helft van de bussen van GVB geïnstalleerd. Het gaat om de bussen waar ongeveer driekwart van de busreizigers van de GVB mee wordt bediend. De actuele vertrektijden van de NS zijn volgend jaar ook in de trams van GVB te zien.

Dynamische reisinformatie

Andere ontwikkelingen waar GVB op dit moment aan werkt zijn dynamische reisinformatie bij haltes, verbetering van informatie bij verstoringen en doorontwikkeling van informatie op maat via de mobiele website en app. GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in Amsterdam. GVB vervoert dagelijks zo’n 700.000 reizigers in en om Amsterdam.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GVB toont aansluiting met trein op display in bussen | OVPro.nl
GVB Amsterdam, bus

GVB toont aansluiting met trein op display in bussen

Busreizigers van vervoerder GVB zien sinds donderdag de actuele vertrektijden van treinen op displays in de bus zodra zij een station naderen. Op die manier kunnen ze zien of ze hun aansluiting met de trein halen.

Het informatiesysteem is in de helft van de bussen van GVB geïnstalleerd. Het gaat om de bussen waar ongeveer driekwart van de busreizigers van de GVB mee wordt bediend. De actuele vertrektijden van de NS zijn volgend jaar ook in de trams van GVB te zien.

Dynamische reisinformatie

Andere ontwikkelingen waar GVB op dit moment aan werkt zijn dynamische reisinformatie bij haltes, verbetering van informatie bij verstoringen en doorontwikkeling van informatie op maat via de mobiele website en app. GVB verzorgt het openbaar vervoer met tram, bus, metro en veren in Amsterdam. GVB vervoert dagelijks zo’n 700.000 reizigers in en om Amsterdam.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.