Reizigers, Syntus, Gelderland, bus

151 Syntus-bussen uitgerust met gratis WiFi

Reizigers, Syntus, Gelderland, bus

151 bussen van Syntus Gelderland zijn sinds begin deze maand uitgerust met gratis WiFi. Reizigers hoeven alleen maar via het mobiele apparaat het netwerk van Syntus te selecteren en om online te gaan. De reiziger hoeft dus niet eerst in te loggen via een aparte inlogpagina zoals vaak het geval is als er gratis internet wordt aangeboden. Met gratis WiFi in de bus willen wij onze reizigers nog comfortabeler en plezieriger laten reizen”, aldus Rene Nekkers, Regiomanager Syntus Gelderland.

De gratis WiFi in de bus komt voort uit een project waarbij reizigers hun wensen konden indienen om het openbaar vervoer te verbeteren. Gratis WiFi was daarbij een van de wensen van reizigers. Syntus heeft dit idee verder onderzocht en ontwikkeld met als resultaat dat WIFI nu in 151 bussen gratis beschikbaar is. De WIFI Hotspots in de bus maken gebruik van het mobiele netwerk van KPN.

Onversleuteld

In de gebruikersvoorwaarden schrijft Syntus wel dat het dataverkeer tussen de door de gebruiker gebruikte apparatuur onversleuteld gebeurt. Daardoor is het mogelijk dat anderen kennis kunnen nemen van dit dataverkeer. Reizigers zijn zelf verantwoordelijk voor de beveiliging hiertegen, staat in de voorwaarden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.