Venster, haltepaaldisplay, Den Haag, bushalte, reisinformatie

Haltedisplays in gemeente Den Haag werken op zonne-energie

In de gemeente Den Haag zijn 800 haltes voorzien van een display waarop real time reisinformatie te zien is. Het bedrijf Data Display heeft deze kleine schermpjes in samenwerking met vervoerder HTM bij tram- en bushaltes geplaatst.

Het haltedisplay, ook wel Low Power Display genoemd, is een display dat geen externe kabels nodig heeft voor voeding en communicatie en toch 24 uur per dag online is. Het display functioneert op basis van zonne-energie.

GPRS-netwerk

Het display communiceert via het GPRS-netwerk met een centrale server voor het verkrijgen van de juiste informatie. Het Low Power Display beschikt daarnaast over tal van diagnostische gegevens. Zo kan op afstand onder meer de conditie van de accu, de status van de zonnecellen.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Haltedisplays in gemeente Den Haag werken op zonne-energie | OVPro.nl
Venster, haltepaaldisplay, Den Haag, bushalte, reisinformatie

Haltedisplays in gemeente Den Haag werken op zonne-energie

In de gemeente Den Haag zijn 800 haltes voorzien van een display waarop real time reisinformatie te zien is. Het bedrijf Data Display heeft deze kleine schermpjes in samenwerking met vervoerder HTM bij tram- en bushaltes geplaatst.

Het haltedisplay, ook wel Low Power Display genoemd, is een display dat geen externe kabels nodig heeft voor voeding en communicatie en toch 24 uur per dag online is. Het display functioneert op basis van zonne-energie.

GPRS-netwerk

Het display communiceert via het GPRS-netwerk met een centrale server voor het verkrijgen van de juiste informatie. Het Low Power Display beschikt daarnaast over tal van diagnostische gegevens. Zo kan op afstand onder meer de conditie van de accu, de status van de zonnecellen.

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.