Wilko Mol, Didier van de Velde, directie Inno-V

Directieleden nemen resterende aandelen inno-V over

Didier van de Velde en Wilko Mol hebben de resterende aandelen van het adviesbureau inno-V overgenomen van oprichter Lars Lutje Schipholt. Van de Velde en Mol zijn de directieleden van het adviesbureau. Zij zijn met de overname van de aandelen nu ook de gezamenlijke eigenaren van het bedrijf. Inno-V is een adviesbureau voor slimme mobiliteit, gespecialiseerd in openbaar vervoer, multimodaal reizen en marktwerking.

Directeur Wilko Mol: “Didier en ik zijn al twee jaar de directie van inno-V, maar Lars was op de achtergrond nog als aandeelhouder verbonden aan inno-V. Wij hebben nu die aandelen overgenomen en hebben nu ieder een belang van 50 procent. Het is een hele mooie stap voor inno-V. Didier en ik kunnen nu gezamenlijk met onze collega’s verder werken aan de ontwikkeling van inno-V.”

Inno-V

Inno-V is een adviesbureau voor slimme mobiliteit. Gespecialiseerd in openbaar vervoer, multimodaal reizen en marktwerking. Het adviesbureau zet zich in voor betere bereikbaarheid en klantgericht OV door mensen te bewegen en te verbinden.

Bij Inno-V werken ervaren adviseurs en projectmanagers die inhoudelijke deskundigheid combineren met proceskennis. Het adviesbureau werkt over de volle breedte van openbaar vervoer, in binnen- en buitenland. Inno-V is opgericht in 1999.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.