Qbuzz, stadsbussen, Utrecht

Ron Muller versterkt team adviesbureau Inno-V

Qbuzz, stadsbussen, Utrecht

Ron Muller is op 1 januari in dienst gekomen bij adviesbureau Inno-V. Hij zal zich vooral bezighouden met aanbestedingen, implementaties en beheer van OV-concessies. Muller begeleidde onder meer de succesvolle aanbesteding en de implementatie van het tram- en busvervoer in de regio Utrecht.

Muller is een inhoudelijk OV-deskundige met een sterke focus op het eindresultaat en met oog voor de omgeving. Hij heeft ruime ervaring in de sector en kent het snijvlak tussen de publieke en private sector door en door. Hij heeft zeer ruime ervaring met aanbestedingen en implementaties van OV-concessies, aan zowel de kant van de overheid als de kant van de vervoerder.

Aanbestedingen

Muller werkte eerder onder andere bij NS en bij Syntus. Voor Bestuur Regio Utrecht begeleidde hij recentelijk de succesvolle aanbesteding en de implementatie van het tram- en busvervoer in de regio Utrecht. Ook begeleidde de OV-deskundige  diverse aanbestedingen en implementaties voor de Stadsregio Rotterdam en de gemeente Almere.

Muller is een adviseur die gestructureerd werkt en mensen durft aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. Hij werkt graag in functies waarin een combinatie van aansturende en inhoudelijke vaardigheden gevraagd wordt. Directeur Wilko Mol van Inno-V: “Ik ken Ron als jaren en ben dan ook zeer verheugd dat Ron ons komt versterken. Zijn brede ervaring en expertise is echt een waardevolle aanvulling op het team.”

Inno-V

Inno-V is een adviesbureau voor slimme mobiliteit. Gespecialiseerd in openbaar vervoer, multimodaal reizen en marktwerking. Het adviesbureau zet zich in voor betere bereikbaarheid en klantgericht OV door mensen te bewegen en te verbinden.

Bij Inno-V werken ervaren adviseurs en projectmanagers die inhoudelijke deskundigheid combineren met proceskennis. Het adviesbureau werkt over de volle breedte van openbaar vervoer, in binnen- en buitenland. Inno-V is opgericht in 1999.

Lees ook:

Directieleden nemen resterende aandelen Inno-V over

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ron Muller versterkt team adviesbureau Inno-V | OVPro.nl