Bus, HTM, te water, Schiphol

Vijf mensen gewond bij busongeluk Schiphol

Op Schiphol is donderdagnacht een pendelbus in het water beland. Daarbij raakten vijf mensen gewond, onder wie twee kinderen. De slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht. De andere passagiers zijn op de luchthaven opgevangen

Het ongeluk gebeurde op de Loevesteinse Randweg op Schiphol. De bus van HTM, die passagiers van de luchthaven naar een parkeerterrein vervoerde, raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg. Daarbij schoot het voertuig door de vangrail en kwam daarna met de voorkant in het water terecht. De bus kwam niet helemaal in het water terecht doordat het water aan de Loevesteinse Randweg niet diep is.

Ongeluk

Toen het ongeluk gebeurde zaten er 29 passagiers in de bus. Onder de vijf gewonden is ook de buschauffeur, zo meldt RTV Noord-Holland.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.