smart phone, gsm

Aandacht voor rol ICT bij toekomst OV tijdens OV-Ontbijt

smart phone, gsm

Wat is de impact van het nieuwe leven en werken? Hoe kan de OV-sector de reiziger helpen? Welke impact heeft de mobiel op de next generation OV-chipkaart? Wat kunnen OV-experts leren van retail- en innovatie-experts? Op al deze vragen wordt op 22 mei antwoord gegeven tijdens het OV-Ontbijt dat door KPN wordt georganiseerd.

ICT-innovaties spelen een belangrijke rol bij een aantrekkelijk, efficiënt, veilig en duurzaam OV. “ICT-innovaties hebben steeds meer impact, zeker vanuit het perspectief van de reiziger gezien. We gaan graag met onze klanten en relaties in gesprek over hoe ICT het OV kan faciliteren en verbeteren. We kijken hierbij zeker ook naar wat wij als KPN leren in andere sectoren”, aldus Azeddine Benchellal, Industry Director Openbaar Vervoer bij KPN.

Uitdagingen

Tijdens de bijeenkomst gaan OV-professionals met elkaar in gesprek over de kansen en uitdagingen die de OV-sector kan benutten in het verder verbeteren van de dienstverlening naar de reiziger. Discussieleider Lars Sørensen legt tijdens deze ochtend de verbinding tussen inhoud en dynamiek, energie en beleving. Onder andere het Railforum en de Jonge Veranderaars zullen deelnemen aan de discussie.

Het OV-Ontbijt is van 8.00 tot 10.30 uur in het Centraal Ketelhuis in Amersfoort. Klik hier om je aan te melden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.