Bussen, concessie, Brabant

HSU Facility haalt schoonmaak-opdracht OV Brabant binnen

Bussen, concessie, Brabant

Schoonmaakbedrijf HSU Facility heeft van vervoerder Arriva de opdracht gekregen om alle bussen voor de nieuwe OV-concessies van Oost- en West-Brabant te gaan schoonmaken. Het gaat daarbij om ongeveer 240 bussen. HSU Facility voert al soortgelijke werkzaamheden uit voor Arriva in andere concessies. Met het binnenhalen van deze opdrachten maakt HSU vrijwel al het OV-materieel van Arriva in geheel Nederland schoon en rijklaar.

Directeur Sertan Urganci van HSU Facility: “Wij zijn ongeveer een jaar geleden begonnen bij Arriva en we zijn erg blij met het door Arriva gestelde vertrouwen in ons voor deze uitbreiding. Met deze opdrachten voeren wij nu schoonmaak-werzaamheden voor Arriva op landelijke schaal uit.”

Werkzaamheden

HSU gaat de werkzaamheden uitvoeren op acht nieuwe locaties. Voor West-Brabant zal het schoonmaakbedrijf in Bergen op Zoom, Roosendaal, Oosterhout en Breda aan de slag gaan. Voor de concessie Oost-Brabant wordt het materieel gereinigd op de remises in Den Bosch, Uden, Tilburg en Waalwijk.

Arriva gaat vanaf 14 december het busvervoer verzorgen in West-Brabant voor de periode van 8 jaar en gedurende 10 jaar in Oost-Brabant. Arriva Nederland groeit daarmee naar 5.000 medewerkers met een jaaromzet van ruim 500 miljoen euro. HSU zal de werkzaamheden gedurende de hele concessieperiodes uitvoeren.

Groei

Ook HSU Facility groeit vanwege het verkrijgen van deze opdrachten. “Bij HSU komen er een aantal vacatures op kantoor vrij. Conform de cao nemen wij het personeel over van het huidige schoonmaakbedrijf die nu nog de werkzaamheden uitvoert in West- en Oost-brabant uitvoeren”, aldus de directeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.