Syntus, bus, Amersfoort

Syntus sluit contract met AVIA voor levering ‘schone’ diesel

Syntus, bus, Amersfoort

Syntus en brandstofhandelaar Weghorst AVIA hebben in Deventer een nieuw contract afgesloten voor de levering van brandstof en smeermiddelen voor het gehele wagenpark van de vervoerder. Met dit éénjarige contract is een afname gemoeid van circa tien miljoen liter diesel. Tevens starten beide bedrijven een pilot waarbij gebruik wordt gemaakt van een diesel met duurzame eigenschappen.

Syntus heeft gekozen voor Weghorst AVIA, omdat de brandstofhandelaar volgens de vervoerder het beste product voor de beste prijs levert. Uit oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen rekent Syntus het tot haar taak om zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Belangrijk is daarbij de brandstofkeuze en de daarmee gepaard gaande CO2-reductie.

Nieuwe diesel

Syntus en Weghorst AVIA starten namelijk in het vervoergebied Overijssel een proef met een nieuw soort diesel. Doordat additieven aan de diesel worden toegevoegd, vindt een aanzienlijke brandstofbesparing plaats en is er minder uitstoot van schadelijke emissies. Dit sluit aan bij de doelstellingen die Syntus zich heeft gesteld. Met de ondertekening van dit nieuwe contract bevorderen beide organisaties bovendien het regionaal Twents ondernemerschap.

Lees ook: Syntus: onderzoek naar gunning concessie Haarlem-IJmond

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Syntus sluit contract met AVIA voor levering ‘schone’ diesel | OVPro.nl
Syntus, bus, Amersfoort

Syntus sluit contract met AVIA voor levering ‘schone’ diesel

Syntus en brandstofhandelaar Weghorst AVIA hebben in Deventer een nieuw contract afgesloten voor de levering van brandstof en smeermiddelen voor het gehele wagenpark van de vervoerder. Met dit éénjarige contract is een afname gemoeid van circa tien miljoen liter diesel. Tevens starten beide bedrijven een pilot waarbij gebruik wordt gemaakt van een diesel met duurzame eigenschappen.

Syntus heeft gekozen voor Weghorst AVIA, omdat de brandstofhandelaar volgens de vervoerder het beste product voor de beste prijs levert. Uit oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen rekent Syntus het tot haar taak om zo verantwoord mogelijk om te gaan met het milieu. Belangrijk is daarbij de brandstofkeuze en de daarmee gepaard gaande CO2-reductie.

Nieuwe diesel

Syntus en Weghorst AVIA starten namelijk in het vervoergebied Overijssel een proef met een nieuw soort diesel. Doordat additieven aan de diesel worden toegevoegd, vindt een aanzienlijke brandstofbesparing plaats en is er minder uitstoot van schadelijke emissies. Dit sluit aan bij de doelstellingen die Syntus zich heeft gesteld. Met de ondertekening van dit nieuwe contract bevorderen beide organisaties bovendien het regionaal Twents ondernemerschap.

Lees ook: Syntus: onderzoek naar gunning concessie Haarlem-IJmond

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.