Arriva (2)

Internationale buslijn Düsseldorf-Eindhoven-Antwerpen ook naar Londen

Arriva (2)

De internationale buslijn Düsseldorf-Eindhoven-Antwerpen gaat vanaf donderdag 21 mei driemaal per week doorrijden naar Londen. In de maanden december en januari is er een pilot uitgevoerd met deze aanpassing in de dienstregeling. Naar aanleiding van de positieve uitkomsten daarvan, wordt een definitieve wijziging in de dienstregeling doorgevoerd. Arriva Touring verzorgt deze internationale buslijn in opdracht van moederbedrijf Deutsche Bahn.

Reizigers hebben van donderdag tot en met zaterdag reismogelijkheden naar Londen. De terugreis naar Düsseldorf is op vrijdag tot en met zondag mogelijk. De touringcars maken gebruik van de overtocht over het Engelse kanaal vanaf Calais naar Dover. De reis van Düsseldorf naar London Victoria Coach Station bedraagt 10,5 uren.

Buslijn

Deze buslijn wordt uitgevoerd door dubbeldekker touringcars die voorzien zijn van toiletten en zitplaatsen met extra beenruimte. Ook kunnen reizigers gebruikmaken van gratis wifi. Tijdens de rit zijn snacks en drinken te verkrijgen.

Voor een enkele reis Düsseldorf-Londen kunnen reizigers een ticket aanschaffen met het Europa-Spezial IC Bus tarief vanaf 29 euro. Tickets zijn online te koop op de website van Deutsche Bahn, waar geïnteresseerden ook de dienstregeling kunnen raadplegen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Internationale buslijn Düsseldorf-Eindhoven-Antwerpen ook naar Londen | OVPro.nl
Arriva (2)

Internationale buslijn Düsseldorf-Eindhoven-Antwerpen ook naar Londen

De internationale buslijn Düsseldorf-Eindhoven-Antwerpen gaat vanaf donderdag 21 mei driemaal per week doorrijden naar Londen. In de maanden december en januari is er een pilot uitgevoerd met deze aanpassing in de dienstregeling. Naar aanleiding van de positieve uitkomsten daarvan, wordt een definitieve wijziging in de dienstregeling doorgevoerd. Arriva Touring verzorgt deze internationale buslijn in opdracht van moederbedrijf Deutsche Bahn.

Reizigers hebben van donderdag tot en met zaterdag reismogelijkheden naar Londen. De terugreis naar Düsseldorf is op vrijdag tot en met zondag mogelijk. De touringcars maken gebruik van de overtocht over het Engelse kanaal vanaf Calais naar Dover. De reis van Düsseldorf naar London Victoria Coach Station bedraagt 10,5 uren.

Buslijn

Deze buslijn wordt uitgevoerd door dubbeldekker touringcars die voorzien zijn van toiletten en zitplaatsen met extra beenruimte. Ook kunnen reizigers gebruikmaken van gratis wifi. Tijdens de rit zijn snacks en drinken te verkrijgen.

Voor een enkele reis Düsseldorf-Londen kunnen reizigers een ticket aanschaffen met het Europa-Spezial IC Bus tarief vanaf 29 euro. Tickets zijn online te koop op de website van Deutsche Bahn, waar geïnteresseerden ook de dienstregeling kunnen raadplegen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.