Qbuzz ook aangesloten op NDOVloket

Qbuzz is sinds vrijdag rechtstreeks aangesloten op NDOVloket. Door zich bij het loket aan te sluiten, garandeert Qbuzz de beschikbaarheid van tarieven, geplande en actuele reisinformatie uit haar concessies Regio Utrecht, Groningen-Drenthe en Zuidoost-Friesland.

Qbuzz is de vijfde vervoerder die rechtstreeks informatie levert aan Stichting OpenGeo. Hiermee wordt meer dan de helft van alle actuele reisinformatie in Nederland al redundant afgeleverd. Van 2521 buslijnen in Nederland, worden er 2066 rechtstreeks geleverd. Om ook de technische beschikbaarheid voor haar afnemers verder te kunnen verhogen heeft Stichting OpenGeo ingezet op professioneel beheer dat wordt geleverd door ACC ICT B.V.

NDOVloket

NDOVloket.nl heeft inmiddels 92 afnemers en scoorde in een recent onafhankelijk onderzoek door Twynstra Gudde, in opdracht van de NDOV-coördinatiegroep, een beoordeling 8.6 onder haar afnemers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.