Connexxion, bus, Amersfoort

Vier inschrijvers op busconcessie provincie Utrecht

Vier vervoersbedrijven hebben zich ingeschreven voor de aanbesteding van de provincie Utrecht voor het streekvervoer in de provincie en het stadsvervoer in de gemeente Amersfoort. Het gaat om de bedrijven Arriva Personenvervoer Nederland, Connexxion, EBS en Syntus.

De aanbesteding van de provincie Utrecht stond open vanaf 3 februari en sloot op maandag 15 juni om 12.00 uur. De inschrijvingen worden beoordeeld, waarna de provincie op 14 juli de uitkomst bekend maakt. Ook het vervoersplan van de betreffende vervoerder wordt dan bekend.

Concessie

De concessie van de provincie Utrecht gaat over het streekvervoer in de gemeenten De Ronde Venen, Lopik, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht (m.u.v. Maarssen), Woerden, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en het stadsvervoer van de stad Amersfoort. De nieuwe vervoerder zal gaan rijden vanaf 11 december 2016.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vier inschrijvers op busconcessie provincie Utrecht | OVPro.nl
Connexxion, bus, Amersfoort

Vier inschrijvers op busconcessie provincie Utrecht

Vier vervoersbedrijven hebben zich ingeschreven voor de aanbesteding van de provincie Utrecht voor het streekvervoer in de provincie en het stadsvervoer in de gemeente Amersfoort. Het gaat om de bedrijven Arriva Personenvervoer Nederland, Connexxion, EBS en Syntus.

De aanbesteding van de provincie Utrecht stond open vanaf 3 februari en sloot op maandag 15 juni om 12.00 uur. De inschrijvingen worden beoordeeld, waarna de provincie op 14 juli de uitkomst bekend maakt. Ook het vervoersplan van de betreffende vervoerder wordt dan bekend.

Concessie

De concessie van de provincie Utrecht gaat over het streekvervoer in de gemeenten De Ronde Venen, Lopik, Montfoort, Oudewater, Stichtse Vecht (m.u.v. Maarssen), Woerden, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Renswoude, Rhenen, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en het stadsvervoer van de stad Amersfoort. De nieuwe vervoerder zal gaan rijden vanaf 11 december 2016.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.