Zara Larsson, Volvo bus, ElectriCity

Zweedse zangeres geeft concert in elektrische bus

Busreizigers in het Zweedse Gothenburg werden deze maand verrast met een akoestisch optreden van de zangeres Zara Larssen. Tijdens een rit op lijn 55 werden video-opnames gemaakt in een elektrische bus van Volvo. Met het optreden werd het ElectriCity project voor duurzaam vervoer in Gothenburg gepromoot.

Het was mogelijk om een live-optreden op te nemen, doordat de elektrische bus geruisloos rijdt. Tijdens het miniconcert ‘Silent Bus Sessions’ werden er twee nummers van Larssen opgenomen, waaronder het nieuwe ‘Better You’.

ElectriCity

Het project ElectriCity ontwikkelt allerlei innovaties op het gebied van duurzaam vervoer, zoals de drie volledig elektrische bussen van Volvo die op buslijn 55 rijden. Het bijzondere aan deze verbinding is dat de bussen een gebouw van universiteit Chalmers in rijden. Studenten kunnen nog dichter op hun plek van bestemming komen, omdat de voertuigen geen CO2 uitstoten. De technische universiteit Chalmers voert een onderzoek uit naar de impact van de duurzame ontwikkelingen van het ElectriCity project.

Bekijk hier het optreden van de Zweedse zangeres Zara Larssen:

Auteur: Marieke van Gompel

1 reactie op “Zweedse zangeres geeft concert in elektrische bus”

Fred Monsma|29.09.15|11:06

Geef mij nu zo’n electrische bus, graag meteen…..

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zweedse zangeres geeft concert in elektrische bus | OVPro.nl
Zara Larsson, Volvo bus, ElectriCity

Zweedse zangeres geeft concert in elektrische bus

Busreizigers in het Zweedse Gothenburg werden deze maand verrast met een akoestisch optreden van de zangeres Zara Larssen. Tijdens een rit op lijn 55 werden video-opnames gemaakt in een elektrische bus van Volvo. Met het optreden werd het ElectriCity project voor duurzaam vervoer in Gothenburg gepromoot.

Het was mogelijk om een live-optreden op te nemen, doordat de elektrische bus geruisloos rijdt. Tijdens het miniconcert ‘Silent Bus Sessions’ werden er twee nummers van Larssen opgenomen, waaronder het nieuwe ‘Better You’.

ElectriCity

Het project ElectriCity ontwikkelt allerlei innovaties op het gebied van duurzaam vervoer, zoals de drie volledig elektrische bussen van Volvo die op buslijn 55 rijden. Het bijzondere aan deze verbinding is dat de bussen een gebouw van universiteit Chalmers in rijden. Studenten kunnen nog dichter op hun plek van bestemming komen, omdat de voertuigen geen CO2 uitstoten. De technische universiteit Chalmers voert een onderzoek uit naar de impact van de duurzame ontwikkelingen van het ElectriCity project.

Bekijk hier het optreden van de Zweedse zangeres Zara Larssen:

Auteur: Marieke van Gompel

1 reactie op “Zweedse zangeres geeft concert in elektrische bus”

Fred Monsma|29.09.15|11:06

Geef mij nu zo’n electrische bus, graag meteen…..

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.