9292

9292 heeft FlixBus-verbindingen opgenomen in reisplanner

9292

De nationale busverbindingen van FlixBus zijn sinds woensdag opgenomen in de reisplanner van 9292. Hiermee wil 9292 haar klanten voorzien van een zo volledig mogelijk aanbod van alle vervoersopties waarmee reizigers hun reis af kunnen leggen. Het Duitse bedrijf FlixBus biedt sinds december meerdere malen per dag nationale busverbindingen aan, onder meer tussen Groningen, Enschede, Rotterdam en Den Bosch. 

9292 meldt langere tijd in gesprek te zijn geweest met FlixBus over de mogelijkheden om ook die verbindingen in de planning op te nemen. “Voor 9292 is het interessante informatie om in de planner te verwerken omdat reizigers daarmee een nog grotere keuze krijgen”, aldus 9292.

Vervoersaanbod

“Hoe completer we zijn, hoe beter het is voor de reiziger”, aldus Stefan Hulman, directeur van 9292. Het bedrijf zegt dan ook trots te zijn om FlixBus te kunnen toevoegen aan haar reisadviezen. “Daar waar tegenwoordig steeds meer dienstregelingsvervoer wegvalt, is dit juist een mooie toevoeging aan het aanbod.”

Ook FlixBus ziet er de voordelen van om in de reisplanner van 9292 opgenomen te zijn. Het bedrijf verwacht zo meer bekendheid te kunnen genereren en meer klanten te krijgen. FlixBus: “De reisplanner 9292 is een uiterst geschikt platform dat bij de ontwikkeling van de Nederlandse markt zal helpen. De reiziger kan eenvoudig inzien hoe snel en voordelig de groene FlixBussen op deze trajecten zijn.”

Nationale verbindingen

FlixBus is de eerste busvervoerder in Nederland die nationale verbindingen aanbiedt, zonder dat het bedrijf een eigen concessiegebied heeft. 9292 zegt altijd open te staan voor samenwerkingen met innovatieve manieren van vervoer. Hulman: “We zetten  de klant centraal en bieden onze reizigers graag een totaal aanbod van het OV. Met de toevoeging van FlixBus in de planner zijn onze reisadviezen nog completer.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “9292 heeft FlixBus-verbindingen opgenomen in reisplanner”

kees boer|10.02.16|23:37

Ik zie dit als een mooie opvolger van de Interliner,nu wat meer bekendheid van de frequenties en lijnnetkaarten,in Engeland en in Tjechië zijn lange afstandsbujssen een algemeen beeld

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.