‘Maak per buslijn een goede keuze voor het type energie’

Vervoerders en overheden zouden niet zonder meer moeten besluiten om elektrisch vervoer in te zetten in stedelijke omgevingen en waterstofbussen in het streekvervoer. Dit is namelijk niet altijd de slimste keuze. “We moeten niet meer alles op de grote hoop gooien maar juist per lijn de beste oplossing zoeken”, aldus Han van der Wal van Qbuzz. Tijdens het Congres BusVision dit jaar spreekt hij over de afwegingen die vervoerders moeten maken voor ze voor een bepaald energie type kiezen op een bepaalde lijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Maak per buslijn een goede keuze voor het type energie’ | OVPro.nl

‘Maak per buslijn een goede keuze voor het type energie’

Vervoerders en overheden zouden niet zonder meer moeten besluiten om elektrisch vervoer in te zetten in stedelijke omgevingen en waterstofbussen in het streekvervoer. Dit is namelijk niet altijd de slimste keuze. “We moeten niet meer alles op de grote hoop gooien maar juist per lijn de beste oplossing zoeken”, aldus Han van der Wal van Qbuzz. Tijdens het Congres BusVision dit jaar spreekt hij over de afwegingen die vervoerders moeten maken voor ze voor een bepaald energie type kiezen op een bepaalde lijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.