Volvo, Bus, Limburg

HSU Facility verantwoordelijk voor schoon OV in Limburg

Volvo, Bus, Limburg

HSU Facility heeft met ingang van de nieuwe concessie van Arriva in Limburg op 11 december, de opdracht gekregen om de komende tien jaar al het rollend materieel van de vervoerder schoon en rijklaar te maken. Het gaat daarbij om 45 treinen en 250 bussen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de schoonmaak, het rijklaar maken, aftanken en de servicing van al het materieel. De concessie in Limburg is een van de grootste concessies in Nederland.

Arriva heeft al ervaring met HSU Facility, want het bedrijf verzorgt sinds medio 2013 voor vrijwel alle concessies van Arriva in Nederland de schoonmaak van bussen en treinen.

Limburg

“Dankzij de kwaliteit, beleving en ervaring waarin HSU Facility zich blijft onderscheiden in de OV-wereld en de tevredenheid van Arriva hierover is de keuze opnieuw op HSU Facility gevallen in Limburg. We zijn dankbaar en trots en zullen samen met alle collega’s er weer iets moois van maken”, aldus de directeuren Sertan Urganci en Huseyin Taskent.

Keurmerken

Het afgelopen jaar is HSU Facility druk bezig geweest met het implementeren van verschillende managementsystemen. Het bedrijf heeft nu het kwaliteitskeurmerk ISO 9001:2015, 14001:2015 en VCA**2008-5.1-certificaat behaald. Deze managementsystemen waarborgen kwaliteit, veiligheid en een effectief milieumanagement en verder kunnen hiermee de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden. “Dit moet bijdragen aan een gezonde en duurzame groei van HSU Facility”, vertellen de directeuren.

HSU Facility verzorgt voor verschillende vervoerders in Nederland in verschillende concessies de schoonmaak van het rollend materieel en het rijklaarmaken van de voertuigen. Vanwege de expertise die HSU hierin heeft, kloppen ook diverse schoonmaakpartijen aan voor advies en begeleiding in deze branche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.