Call for Papers voor OV Debat // Aanbestedingen

Hoe lang kan het openbaar vervoer nog op de huidige manier worden aanbesteed nu nieuwe vervoersvormen en innovaties de OV-sector op zijn kop zetten? De komst van nieuwe marktpartijen die deur-tot-deurvervoer aanbieden en nieuwe modaliteiten, vragen om meer flexibiliteit in een concessie. Maar hoe besteed je een concessie aan als vraaggestuurd vervoer een busdienstregeling overbodig maakt? Met andere woorden: is er nog wel een toekomst voor de traditionele OV-concessie?

Call for papers

Die vragen worden dit jaar behandeld op het OV Debat // Aanbestedingen op 28 november 2017. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een bijdrage kan leveren aan dit congres? We vragen u een paper van circa 250 woorden in te sturen vóór 1 september 2017. De beste bijdragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het congres.

Dien via deze link uw Call for Paper in

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Call for Papers voor OV Debat // Aanbestedingen | OVPro.nl

Call for Papers voor OV Debat // Aanbestedingen

Hoe lang kan het openbaar vervoer nog op de huidige manier worden aanbesteed nu nieuwe vervoersvormen en innovaties de OV-sector op zijn kop zetten? De komst van nieuwe marktpartijen die deur-tot-deurvervoer aanbieden en nieuwe modaliteiten, vragen om meer flexibiliteit in een concessie. Maar hoe besteed je een concessie aan als vraaggestuurd vervoer een busdienstregeling overbodig maakt? Met andere woorden: is er nog wel een toekomst voor de traditionele OV-concessie?

Call for papers

Die vragen worden dit jaar behandeld op het OV Debat // Aanbestedingen op 28 november 2017. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een bijdrage kan leveren aan dit congres? We vragen u een paper van circa 250 woorden in te sturen vóór 1 september 2017. De beste bijdragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het congres.

Dien via deze link uw Call for Paper in

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.