Call for Papers voor OV Debat // Aanbestedingen

Hoe lang kan het openbaar vervoer nog op de huidige manier worden aanbesteed nu nieuwe vervoersvormen en innovaties de OV-sector op zijn kop zetten? De komst van nieuwe marktpartijen die deur-tot-deurvervoer aanbieden en nieuwe modaliteiten, vragen om meer flexibiliteit in een concessie. Maar hoe besteed je een concessie aan als vraaggestuurd vervoer een busdienstregeling overbodig maakt? Met andere woorden: is er nog wel een toekomst voor de traditionele OV-concessie?

Call for papers

Die vragen worden dit jaar behandeld op het OV Debat // Aanbestedingen op 28 november 2017. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een bijdrage kan leveren aan dit congres? We vragen u een paper van circa 250 woorden in te sturen vóór 1 september 2017. De beste bijdragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het congres.

Dien via deze link uw Call for Paper in

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is vaste redacteur van VerkeersNet.nl en schrijft voor verschillende andere vakbladen van ProMedia Group, waaronder OVPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.