Save the date: OV Debat op 28 november in Utrecht

Het OV Debat 2017 vindt dit jaar plaats op 28 november. Tijdens dit evenement nemen sprekers de congres-deelnemers mee in hun visie op het openbaar vervoer van de toekomst en oplossingen voor toekomstbestendige aanbestedingen. Ook is tijdens dit evenement volop ruimte om te netwerken met collega’s uit de OV-sector.

Het OV Debat 2016 wordt georganiseerd door vakblad OVPro.nl en vindt elk jaar plaats. Vorig jaar vond het congres plaats tijdens de vakbeurs BusVision en betrof het de uitdagingen en kansen van elektrisch bussen in het OV.

Thema’s

Deze editie van het debat is gericht op de toekomst van het openbaar vervoer, omdat de sector momenteel sterk innoveert. Het gaat dan niet alleen om nieuwe vormen van brandstof, maar ook om vraaggestuurd vervoer, mobility apps en een integratie met contractvervoer. Hoe wordt hier door concessieverleners en concessiehouders op ingesprongen? Is in de concessies die nu worden gegund wel voldoende ruimte voor innovaties waar de reiziger baat bij kan hebben.

Tijdens het OV Debat 2017 komen vraagstukken en mogelijkheden voor innovaties aan de orde:

  • Een vooruitblik op de mobiliteit van de toekomst
  • De integratie van nieuwe vervoermiddelen in de traditionele OV-concessie
  • Het verschil tussen aanbesteden in het stads- en streekvervoer

Save the date: OV Debat op 28 november.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Save the date: OV Debat op 28 november in Utrecht | OVPro.nl

Save the date: OV Debat op 28 november in Utrecht

Het OV Debat 2017 vindt dit jaar plaats op 28 november. Tijdens dit evenement nemen sprekers de congres-deelnemers mee in hun visie op het openbaar vervoer van de toekomst en oplossingen voor toekomstbestendige aanbestedingen. Ook is tijdens dit evenement volop ruimte om te netwerken met collega’s uit de OV-sector.

Het OV Debat 2016 wordt georganiseerd door vakblad OVPro.nl en vindt elk jaar plaats. Vorig jaar vond het congres plaats tijdens de vakbeurs BusVision en betrof het de uitdagingen en kansen van elektrisch bussen in het OV.

Thema’s

Deze editie van het debat is gericht op de toekomst van het openbaar vervoer, omdat de sector momenteel sterk innoveert. Het gaat dan niet alleen om nieuwe vormen van brandstof, maar ook om vraaggestuurd vervoer, mobility apps en een integratie met contractvervoer. Hoe wordt hier door concessieverleners en concessiehouders op ingesprongen? Is in de concessies die nu worden gegund wel voldoende ruimte voor innovaties waar de reiziger baat bij kan hebben.

Tijdens het OV Debat 2017 komen vraagstukken en mogelijkheden voor innovaties aan de orde:

  • Een vooruitblik op de mobiliteit van de toekomst
  • De integratie van nieuwe vervoermiddelen in de traditionele OV-concessie
  • Het verschil tussen aanbesteden in het stads- en streekvervoer

Save the date: OV Debat op 28 november.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.