Nieuw InTraffic logo op voorzijde pand

InTraffic-medewerkers strijden om beste idee tijdens innovatiedag

Het kantoor van InTraffic in Nieuwegein staat donderdag in het teken van StirITup, een jaarlijkse innovatiedag voor medewerkers van het bedrijf. Tijdens StirITup gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan om het beste idee te presenteren aan een jury bestaande uit diverse experts. 

In de jury zitten externe experts zoals Edwin Winterkamp van Joulz Energy Solutions, Paul Lorist van RET en Joke Knijff van ProRail. Medewerkers konden voorafgaand aan de wedstrijd hun ideeën indienen in de categorieën Business Innovatie en Sociale Innovatie.

Winnaars

Woordvoerder Merel Smit van InTraffic: “De bedenkers van het beste idee in de categorie Sociale Innovatie krijgen een geldbedrag van 10.000 euro tot hun beschikking om hun oplossing verder uit te werken. De winnaars van Business Innovatie mogen het idee verder uit gaan werken met een eigen verdienmodel. Zij krijgen uren beschikbaar gesteld om de oplossing in de praktijk uit te voeren.”

Dit jaar zijn er innovaties ingediend voor onder meer slimmer werken, een modulair verkeersleidingssysteem, big data en toepassingen in het spoor.

Wedstrijd

Het doel van StirITup is om medewerkers te prikkelen na te denken over wat anders of beter kan of nog niet bestaat maar wel nuttig zou zijn voor de organisatie. Zowel op het gebied van business als op het gebied van interne processen of bijvoorbeeld maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.