Nog enkele dagen vroegboekkorting voor OV Debat

Het OV Debat // Aanbesteden vindt plaats over ruim een maand in de Jaarbeurs Utrecht. De vroegboekkorting op de inschrijving is nog tot en met vrijdag 27 oktober geldig. Wacht daarom niet langer en schrijf je nu nog in met 100 euro korting.

Op dinsdag 28 november gaan OV-experts met elkaar in debat over de toekomst van het openbaar vervoer. In de ochtend zullen enkele key note sprekers achtergrond geven voor de latere debatten. Universitair hoofddocent Wijnand Veeneman praat over de ideale aanbesteding en Anne Hettinga, CEO van Arriva Nederland, deelt zijn ervaringen met innovaties in concessies.

Debatten

De ochtend wordt afgesloten met een debat over het inbesteden in de stad. Met welke uitdagingen wordt het stadsvervoer geconfronteerd en hoe gaan concessieverleners en concessiehouders hier mee om? Na de lunch zullen enkele jonge onderzoekers van de TU Delft hun kennis en onderzoek naar nieuwe mobiliteit delen. Wat zijn de kansen voor de OV-sector op het gebied van MaaS, vraaggestuurd OV en de combinatie tussen OV en fiets.

Dit geeft weer input aan twee andere actieve debatten. Het debat ‘innovatief aanbesteden in de streek’ draait om de uitdagingen om het platteland bereikbaar te houden. Hier zien we steeds meer alternatieven opkomen voor traditionele lijnbussen, zoals een integratie tussen OV en taxi, maar het blijkt niet altijd even gemakkelijk om dit soort oplossingen te implementeren in een concessie. Heeft de reiziger hier ook altijd wel baat bij?

Keten

Het laatste debat richt zich op de volledige keten van mobiliteit. Reizigers willen gewoon zo snel mogelijk van A naar B. Hoe kan dit het beste georganiseerd worden? Zorgt de huidige aanbestedingssystematiek met alle verschillende concessies voor de reiziger voor de beste reis, waarbij hij concessiegrenzen overschrijdt en van meerdere modaliteiten gebruikmaakt.

Inschrijven voor het OV Debat // Aanbesteden is de komende tijd nog gewoon mogelijk. De vroegboekkorting loopt echter af op vrijdag 27 oktober. Bekijk het complete congresprogramma en schrijf je in voor deelname.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nog enkele dagen vroegboekkorting voor OV Debat | OVPro.nl

Nog enkele dagen vroegboekkorting voor OV Debat

Het OV Debat // Aanbesteden vindt plaats over ruim een maand in de Jaarbeurs Utrecht. De vroegboekkorting op de inschrijving is nog tot en met vrijdag 27 oktober geldig. Wacht daarom niet langer en schrijf je nu nog in met 100 euro korting.

Op dinsdag 28 november gaan OV-experts met elkaar in debat over de toekomst van het openbaar vervoer. In de ochtend zullen enkele key note sprekers achtergrond geven voor de latere debatten. Universitair hoofddocent Wijnand Veeneman praat over de ideale aanbesteding en Anne Hettinga, CEO van Arriva Nederland, deelt zijn ervaringen met innovaties in concessies.

Debatten

De ochtend wordt afgesloten met een debat over het inbesteden in de stad. Met welke uitdagingen wordt het stadsvervoer geconfronteerd en hoe gaan concessieverleners en concessiehouders hier mee om? Na de lunch zullen enkele jonge onderzoekers van de TU Delft hun kennis en onderzoek naar nieuwe mobiliteit delen. Wat zijn de kansen voor de OV-sector op het gebied van MaaS, vraaggestuurd OV en de combinatie tussen OV en fiets.

Dit geeft weer input aan twee andere actieve debatten. Het debat ‘innovatief aanbesteden in de streek’ draait om de uitdagingen om het platteland bereikbaar te houden. Hier zien we steeds meer alternatieven opkomen voor traditionele lijnbussen, zoals een integratie tussen OV en taxi, maar het blijkt niet altijd even gemakkelijk om dit soort oplossingen te implementeren in een concessie. Heeft de reiziger hier ook altijd wel baat bij?

Keten

Het laatste debat richt zich op de volledige keten van mobiliteit. Reizigers willen gewoon zo snel mogelijk van A naar B. Hoe kan dit het beste georganiseerd worden? Zorgt de huidige aanbestedingssystematiek met alle verschillende concessies voor de reiziger voor de beste reis, waarbij hij concessiegrenzen overschrijdt en van meerdere modaliteiten gebruikmaakt.

Inschrijven voor het OV Debat // Aanbesteden is de komende tijd nog gewoon mogelijk. De vroegboekkorting loopt echter af op vrijdag 27 oktober. Bekijk het complete congresprogramma en schrijf je in voor deelname.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.