Call for Papers: Congres BusVision

Het Congres BusVision vindt dit jaar plaats op 11 oktober in Expo Houten. Het thema van dit congres is dit jaar data in het OV. Bijdragen aan het programma vanuit de sector zijn van harte welkom. Ook suggesties voor de workshops tijdens de vakbeurs BusVision, dat tegelijkertijd met het congres plaatsvindt, zijn van harte welkom.

Digitalisering wordt steeds belangrijker. Het helpt bij een optimale deur-tot-deurreis, kan overstappen fijner maken en biedt meer mogelijkheden om in te spelen op de reizigersvraag. Maar digitalisering kan ook helpen om concessies beter in te delen en kan het beroep van de buschauffeurs gemakkelijker maken.

Deelnemers

Het Congres BusVision biedt ruimte aan 125 tot 150 deelnemers uit de OV-sector, zoals vervoerders, overheden en adviseurs. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een bijdrage kan leveren aan dit congres? We vragen u een paper van circa 250 woorden in te sturen vóór 8 mei 2018. De beste bijdragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het congres.

De vakbeurs Busvision vindt parallel aan het congres plaats. Hierop kunnen bezoekers innovaties op het gebied van busvervoer en nieuwe bussen bezichtigen. Ook is het een plek om te netwerken met andere geïnteresseerden uit de OV-sector.

Dien via deze link uw Call for Paper in

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.