Touringcars Jan de Wit Groep

BusVision 2018 biedt ook ruimte aan Seminar Busveiligheid

Foto: Jan de Wit

De eerste editie van het Seminar Busveiligheid zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober in Expo Houten, tegelijk met BusVision 2018. In een kleine twee uur worden de deelnemers bijgepraat over veiligheid in touringcars en bussen. Dit seminar vindt plaats na afloop van het BusVision Congres. Deelname aan het seminar is gratis.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door ProMedia, de uitgever van onder meer OVPro, en Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (SKTB). Omdat deze organisatie 25 jaar bestaat, is deelname aan het seminar ook voor niet aangesloten bedrijven gratis. Van 15.45 tot 17.30 uur zullen verschillende sprekers diverse aspecten van busveiligheid uit de doeken doen.

Allereerst komt Reinout Böggemann aan het woord, die als voorzitter de laatste ontwikkelingen binnen en vanuit SKTB zal doornemen. De volgende spreker is Frans Schuitemaker. Hij schreef een Best Practices Guideline voor veilig touringcarvervoer en legt uit wat de sector kan leren van andere bedrijfstakken als het om veiligheid gaat. Vervolgens komt Rob Eenink van het Instituut voor Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) aan het woord. Hij verzorgt een update over het SWOV-onderzoek naar veiligheid bij touringcars.

Gratis deelname

Het seminar vindt tegelijk plaats met BusVision en Taxi Expo. Deze evenementen vinden parallel aan elkaar plaats. Deze vakevenementen zijn gratis te bezoeken voor mensen die werkzaam zijn busbedrijven en overheden, net als voor taxibedrijven. Aanvullend op onder meer workshops en het beursaanbod is ook het Seminar Busveiligheid in het programma opgenomen. Deelname aan het seminar is gratis voor geregistreerde bezoekers van BusVision. Registeren kan via deze link, waarna bij het invullen van de gegevens de optie ‘Seminar Busveiligheid’ kan worden aangevinkt.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BusVision 2018 biedt ook ruimte aan Seminar Busveiligheid | OVPro.nl
Touringcars Jan de Wit Groep

BusVision 2018 biedt ook ruimte aan Seminar Busveiligheid

Foto: Jan de Wit

De eerste editie van het Seminar Busveiligheid zal plaatsvinden op donderdag 11 oktober in Expo Houten, tegelijk met BusVision 2018. In een kleine twee uur worden de deelnemers bijgepraat over veiligheid in touringcars en bussen. Dit seminar vindt plaats na afloop van het BusVision Congres. Deelname aan het seminar is gratis.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door ProMedia, de uitgever van onder meer OVPro, en Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven (SKTB). Omdat deze organisatie 25 jaar bestaat, is deelname aan het seminar ook voor niet aangesloten bedrijven gratis. Van 15.45 tot 17.30 uur zullen verschillende sprekers diverse aspecten van busveiligheid uit de doeken doen.

Allereerst komt Reinout Böggemann aan het woord, die als voorzitter de laatste ontwikkelingen binnen en vanuit SKTB zal doornemen. De volgende spreker is Frans Schuitemaker. Hij schreef een Best Practices Guideline voor veilig touringcarvervoer en legt uit wat de sector kan leren van andere bedrijfstakken als het om veiligheid gaat. Vervolgens komt Rob Eenink van het Instituut voor Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (SWOV) aan het woord. Hij verzorgt een update over het SWOV-onderzoek naar veiligheid bij touringcars.

Gratis deelname

Het seminar vindt tegelijk plaats met BusVision en Taxi Expo. Deze evenementen vinden parallel aan elkaar plaats. Deze vakevenementen zijn gratis te bezoeken voor mensen die werkzaam zijn busbedrijven en overheden, net als voor taxibedrijven. Aanvullend op onder meer workshops en het beursaanbod is ook het Seminar Busveiligheid in het programma opgenomen. Deelname aan het seminar is gratis voor geregistreerde bezoekers van BusVision. Registeren kan via deze link, waarna bij het invullen van de gegevens de optie ‘Seminar Busveiligheid’ kan worden aangevinkt.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.