Fotoalbum: impressie van BusVision 2018

Verschillende mensen uit de OV-sector en de taxibranche verzamelden zich vorige week op BusVision, het Nederlandse evenement op het gebied van busvervoer. Bijna 500 bezoekers konden in contact met de tientallen exposanten, nieuwe contacten leggen en kennis opdoen tijdens de workshops en het congres.

De deelnemers kunnen met onderstaande fotoreportage nog even nagenieten van de dag. Degenen die er niet bij waren, krijgen door de foto’s een impressie van het evenement en worden van harte uitgenodigd om bij de volgende editie wel aanwezig te zijn.

Bekijk de fotogallerij.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoalbum: impressie van BusVision 2018 | OVPro.nl

Fotoalbum: impressie van BusVision 2018

Verschillende mensen uit de OV-sector en de taxibranche verzamelden zich vorige week op BusVision, het Nederlandse evenement op het gebied van busvervoer. Bijna 500 bezoekers konden in contact met de tientallen exposanten, nieuwe contacten leggen en kennis opdoen tijdens de workshops en het congres.

De deelnemers kunnen met onderstaande fotoreportage nog even nagenieten van de dag. Degenen die er niet bij waren, krijgen door de foto’s een impressie van het evenement en worden van harte uitgenodigd om bij de volgende editie wel aanwezig te zijn.

Bekijk de fotogallerij.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.