Nachtlijn, U-OV, bus

Steen door busruit raakt reiziger

Een passagier in een Utrechtse stadsbus is zondagavond geraakt door een steen die door de ruit werd gegooid. De Utrechtse vrouw kreeg de steen tegen haar hoofd, maar ze is daarbij niet gewond geraakt. De hulpdiensten zijn ingeschakeld en hebben ook de steen meegenomen, meldt RTV Utrecht.

Het incident gebeurde op de Dichtersbaan en was onderweg naar de wijk Lunetten. Verwacht wordt dat de steen is gegooid vanaf een skateveld naast de busbaan. Volgens een andere passagier in de bus was een groepje jongeren op deze baan al de hele avond rotzooi aan het uithalen.

Kiezel

Volgens die passagier ging het hier om een vuistgrote, witte kiezel. “De vrouw was erg overstuur; eigenlijk iedereen was heel erg overstuur”, vertelt ze. “Er zat een barst in de ruit en die barstte ook steeds verder.” De reizigers konden met een andere bus verder reizen. De politie heeft hiervoor nog niemand aangehouden.

Auteur: Inge Jacobs

1 reactie op “Steen door busruit raakt reiziger”

Rik Spring|06.11.18|18:56

Onzin de geachte Statenleden hebben geen idee hoe het toe gaat in de echte (bus) wereld.
Dit is goedkoop scoren, immers volgend jaar in maart zijn er..juist ja verkiezingen.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.