Passagiers grijpen in nadat buschauffeur onwel wordt

Twee passagiers hebben dit weekend een harmonicabus van Qbuzz veilig tot stilstand weten te krijgen nadat de buschauffeur onwel werd en achter zijn stuur wegzakte. De twee dames zagen de chauffeur onwel worden en grepen in, zo laat de politie weten aan RTV Noord. De bus werd ingezet om deelnemers te vervoeren naar het hardloopevenement The Green Trail.

Toen de bus ter hoogte van de Suikerunie langs het water van het Hoendiep reed werd de chauffeur onwel. Een passagier dook naar de rem en de tweede probeerde te sturen. Uiteindelijk kon de handrem geactiveerd worden en kwam de bus enkele meters voor het Hoendiep tot stilstand.

Ambulance

De chauffeur is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en is weer thuis. Naar omstandigheden gaat het goed met hem. De chauffeur heeft ook de dames bedankt die de bus tot stilstand hebben weten te brengen en de buschauffeur hielpen. Alle passagiers van de bus kwamen met de schrik vrij. Volgens lokale media zaten er enkele tientallen reizigers in de bus op het moment van het ongeval.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Passagiers grijpen in nadat buschauffeur onwel wordt | OVPro.nl

Passagiers grijpen in nadat buschauffeur onwel wordt

Twee passagiers hebben dit weekend een harmonicabus van Qbuzz veilig tot stilstand weten te krijgen nadat de buschauffeur onwel werd en achter zijn stuur wegzakte. De twee dames zagen de chauffeur onwel worden en grepen in, zo laat de politie weten aan RTV Noord. De bus werd ingezet om deelnemers te vervoeren naar het hardloopevenement The Green Trail.

Toen de bus ter hoogte van de Suikerunie langs het water van het Hoendiep reed werd de chauffeur onwel. Een passagier dook naar de rem en de tweede probeerde te sturen. Uiteindelijk kon de handrem geactiveerd worden en kwam de bus enkele meters voor het Hoendiep tot stilstand.

Ambulance

De chauffeur is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken en is weer thuis. Naar omstandigheden gaat het goed met hem. De chauffeur heeft ook de dames bedankt die de bus tot stilstand hebben weten te brengen en de buschauffeur hielpen. Alle passagiers van de bus kwamen met de schrik vrij. Volgens lokale media zaten er enkele tientallen reizigers in de bus op het moment van het ongeval.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.