Elektrische bus BYD Connexxion in Heiloo

‘Vergeet bij verlenging OV-concessie de verduurzaming niet’

Foto Inge

Overheden moeten vervoerders juist nu financieel stimuleren om te blijven investeren in nieuwe, duurzame bussen. Daarvoor pleit de RAI Vereniging. Nu er gesproken wordt over een verlenging van OV-concessies, bestaat het risico dat vervoerders langer blijven doorrijden met het huidige en dus niet erg duurzame materieel. “Laten we verduurzaming niet vergeten en zorgen dat er groene keuzes worden gemaakt”, vertelt Steven van Eijck, voorzitter van de RAI Vereniging.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Vergeet bij verlenging OV-concessie de verduurzaming niet’ | OVPro.nl
Elektrische bus BYD Connexxion in Heiloo

‘Vergeet bij verlenging OV-concessie de verduurzaming niet’

Foto Inge

Overheden moeten vervoerders juist nu financieel stimuleren om te blijven investeren in nieuwe, duurzame bussen. Daarvoor pleit de RAI Vereniging. Nu er gesproken wordt over een verlenging van OV-concessies, bestaat het risico dat vervoerders langer blijven doorrijden met het huidige en dus niet erg duurzame materieel. “Laten we verduurzaming niet vergeten en zorgen dat er groene keuzes worden gemaakt”, vertelt Steven van Eijck, voorzitter van de RAI Vereniging.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.