Volvo 7900 Electric in Leiden

‘Echt level playing field door nieuwe financieringsvormen elektrische bus’

(Foto: Volvo)

De energietransitie in het Nederlandse openbaar vervoer is de afgelopen jaren snel gegaan, maar de hoge aanschafkosten blijven een puntje van zorg. In een ideale situatie wordt een aanbesteding niet gewonnen door de inschrijver met de meeste financiële kracht, maar door degene die de meeste kwaliteit en innovatie biedt. ING-directeur Erwin de Kok wil daarom graag meedenken over geschikte financieringsmodellen om de zero emissie-transitie verder te helpen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Echt level playing field door nieuwe financieringsvormen elektrische bus’ | OVPro.nl