Breng-bussen op station Nijmegen

Rover pleit voor snelbussen tussen Nijmegen en Eindhoven

Foto Inge

Rover pleit voor een netwerk van hoogfrequente bussen tussen Eindhoven en Nijmegen. Door deze bussen toegang te geven tot de vluchtstroken van de A50 en A73 worden ze niet gehinderd door congestie en zullen ze aantrekkelijker worden voor reizigers. “Wij zijn ervan overtuigd dat veel automobilisten in de regio voor het OV zullen kiezen als bussen altijd gegarandeerd door kunnen rijden en deze bussen ook gebieden ontsluiten die nu slecht zijn aangesloten op het OV”, aldus de reizigersorganisatie.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “Rover pleit voor snelbussen tussen Nijmegen en Eindhoven”

Paul Lamote|15.05.20|13:35

Ja, dit is echt de tijd om nog eens flink extra geld uit te gaan geven aan overbodige extra capaciteit.

-baxspace-|19.05.20|12:35

Een goed idee juist. De A50 ontlasten. Bizar dat er geen directe (rail-) verbinding bestaat tussen deze 2 steden. Dit pleit juist voor een lokaal railnetwerk in Gelderland en Brabant. Ik had nooit zo’n idee dat het daar druk kan zijn (behalve nu #corona).

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rover pleit voor snelbussen tussen Nijmegen en Eindhoven | OVPro.nl
Breng-bussen op station Nijmegen

Rover pleit voor snelbussen tussen Nijmegen en Eindhoven

Foto Inge

Rover pleit voor een netwerk van hoogfrequente bussen tussen Eindhoven en Nijmegen. Door deze bussen toegang te geven tot de vluchtstroken van de A50 en A73 worden ze niet gehinderd door congestie en zullen ze aantrekkelijker worden voor reizigers. “Wij zijn ervan overtuigd dat veel automobilisten in de regio voor het OV zullen kiezen als bussen altijd gegarandeerd door kunnen rijden en deze bussen ook gebieden ontsluiten die nu slecht zijn aangesloten op het OV”, aldus de reizigersorganisatie.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

2 reacties op “Rover pleit voor snelbussen tussen Nijmegen en Eindhoven”

Paul Lamote|15.05.20|13:35

Ja, dit is echt de tijd om nog eens flink extra geld uit te gaan geven aan overbodige extra capaciteit.

-baxspace-|19.05.20|12:35

Een goed idee juist. De A50 ontlasten. Bizar dat er geen directe (rail-) verbinding bestaat tussen deze 2 steden. Dit pleit juist voor een lokaal railnetwerk in Gelderland en Brabant. Ik had nooit zo’n idee dat het daar druk kan zijn (behalve nu #corona).

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.