Bus in Groningen

Klachten in Groningen over trillingen door elektrische bussen

Foto Jan Pieter

De gemeente Groningen doet onderzoek naar overlast door trillingen langs drukke buslijnen. Omwonenden ervaren hinder sinds er met gelede elektrische bussen wordt gereden. De trillingen ontstaan omdat de voertuigen door het gewicht van de accu’s veel zwaarder zijn dan hun voorgangers, zegt projectmanager Herman Lubbers tegen Dagblad van het Noorden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Klachten in Groningen over trillingen door elektrische bussen”

Pat Rick|11.09.20|13:16

Men zou de zware electrische bussen in Groningen die trillingen veroorzaken hier door waterstofbussen kunnen vervangen. Wat de waterstofeconomie in het noorden kan ondersteunen. Laten er snel meer waterstoffabrieken en windparken (Gemini -3, -4, -5 etc) komen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Klachten in Groningen over trillingen door elektrische bussen | OVPro.nl
Bus in Groningen

Klachten in Groningen over trillingen door elektrische bussen

Foto Jan Pieter

De gemeente Groningen doet onderzoek naar overlast door trillingen langs drukke buslijnen. Omwonenden ervaren hinder sinds er met gelede elektrische bussen wordt gereden. De trillingen ontstaan omdat de voertuigen door het gewicht van de accu’s veel zwaarder zijn dan hun voorgangers, zegt projectmanager Herman Lubbers tegen Dagblad van het Noorden.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Klachten in Groningen over trillingen door elektrische bussen”

Pat Rick|11.09.20|13:16

Men zou de zware electrische bussen in Groningen die trillingen veroorzaken hier door waterstofbussen kunnen vervangen. Wat de waterstofeconomie in het noorden kan ondersteunen. Laten er snel meer waterstoffabrieken en windparken (Gemini -3, -4, -5 etc) komen

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.