Busstation Hilversum

Omzetgroei OV-sector tot aan coronacrisis hoger dan reizigersgroei

Foto Dylan

De omzet in het openbaar vervoer is tussen 2015 en 2019 met ruim 20 procent gestegen. De vervoerders  realiseerden in 2019 gezamenlijk 4 miljard euro aan reizigersinkomsten. Daarmee lag deze groei in verhouding hoger dan die van het aantal reizigerskilometers, waarvan de toename in dezelfde vijf jaar 11 procent bedroeg. De exploitatiesubsidie nam in deze periode met 3 procent licht toe tot 0,75 miljard euro.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Omzetgroei OV-sector tot aan coronacrisis hoger dan reizigersgroei | OVPro.nl
Busstation Hilversum

Omzetgroei OV-sector tot aan coronacrisis hoger dan reizigersgroei

Foto Dylan

De omzet in het openbaar vervoer is tussen 2015 en 2019 met ruim 20 procent gestegen. De vervoerders  realiseerden in 2019 gezamenlijk 4 miljard euro aan reizigersinkomsten. Daarmee lag deze groei in verhouding hoger dan die van het aantal reizigerskilometers, waarvan de toename in dezelfde vijf jaar 11 procent bedroeg. De exploitatiesubsidie nam in deze periode met 3 procent licht toe tot 0,75 miljard euro.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.