Bus RET in sneeuw

Sneeuwstorm legt OV in vrijwel heel het land plat

Foto Dylan

Het openbaar vervoer in Nederland is zondag vrijwel volledig plat komen te liggen als gevolg van het barre winterweer. In grote delen van het land kon de dienstregeling niet worden opgestart vanwege de combinatie van sneeuwval, ijzel en harde wind. Het treinverkeer van NS ligt zelfs de hele dag stil en ook veel regionale vervoerders hebben besloten om in elk geval tot maandag niet meer de weg op te gaan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Sneeuwstorm legt OV in vrijwel heel het land plat | OVPro.nl
Bus RET in sneeuw

Sneeuwstorm legt OV in vrijwel heel het land plat

Foto Dylan

Het openbaar vervoer in Nederland is zondag vrijwel volledig plat komen te liggen als gevolg van het barre winterweer. In grote delen van het land kon de dienstregeling niet worden opgestart vanwege de combinatie van sneeuwval, ijzel en harde wind. Het treinverkeer van NS ligt zelfs de hele dag stil en ook veel regionale vervoerders hebben besloten om in elk geval tot maandag niet meer de weg op te gaan.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.