Waterstofbus Qbuzz (foto: OV-Bureau GD)

‘Regionale economie krijgt impuls dankzij waterstofbussen’

Rechtenvrij te gebruiken via OV-Bureau GD

Investeren in waterstofbussen is een logische keuze voor een regio die ambieert om de waterstofeconomie van Nederland te worden. De concessie Groningen Drenthe draait in die zin om meer dan alleen mobiliteit. In dit laatste deel van een tweeluik bespreekt OVPro de stand van zaken in deze concessie met het OV-bureau Groningen Drenthe. “Een groot aantal partijen zei dat we hard op weg waren naar een mislukte aanbesteding, maar we kregen uiteindelijk meer dan we vroegen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Regionale economie krijgt impuls dankzij waterstofbussen’ | OVPro.nl
Waterstofbus Qbuzz (foto: OV-Bureau GD)

‘Regionale economie krijgt impuls dankzij waterstofbussen’

Rechtenvrij te gebruiken via OV-Bureau GD

Investeren in waterstofbussen is een logische keuze voor een regio die ambieert om de waterstofeconomie van Nederland te worden. De concessie Groningen Drenthe draait in die zin om meer dan alleen mobiliteit. In dit laatste deel van een tweeluik bespreekt OVPro de stand van zaken in deze concessie met het OV-bureau Groningen Drenthe. “Een groot aantal partijen zei dat we hard op weg waren naar een mislukte aanbesteding, maar we kregen uiteindelijk meer dan we vroegen.”

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.