Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht (foto: Keolis)

Nieuwe concessie IJssel-Vecht duurt drie jaar langer

Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht. Foto: Keolis

De nieuwe concessie IJssel-Vecht zal voor dertien in plaats van tien jaar worden aanbesteed. Met een langere concessieduur wordt voorkomen dat de busvloot mogelijk twee keer van eigenaar moet wisselen. Het is een van de belangrijkste wijzigingen in het geactualiseerde concept Programma van Eisen (PvE) van de concessie, waarvan de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel eind 2021 de aanbesteding starten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

2 reacties op “Nieuwe concessie IJssel-Vecht duurt drie jaar langer”

Corry27|04.05.21|17:17

Nederland wordt nu geregeerd door een demissionair kabinet.Dit onderwerp is niet controversieel verklaard door Tweede Kamer. Landelijke verkiezingen Provinciale Staten zullen plaatsvinden in maart 2022. De Gedeputeerde die deze portefeuille beheert, kan bij het opstellen van de kandidatenlijst beter de eer aan zichzelf houden. Na 2 termijnen aanmodderen is voor deze Gedeputeerde de tijd aangebroken om ander werk te gaan zoeken. Door foute aanbestedingen (Kamper lijntje) niet geloofwaardig meer.

Corry27|04.05.21|17:18

Nederland wordt nu geregeerd door een demissionair kabinet. Dit onderwerp is niet controversieel verklaard door Tweede Kamer. Landelijke verkiezingen Provinciale Staten zullen plaatsvinden in maart 2022. De Gedeputeerde die deze portefeuille beheert, kan bij het opstellen van de kandidatenlijst beter de eer aan zichzelf houden. Na 2 termijnen aanmodderen is voor deze Gedeputeerde de tijd aangebroken om ander werk te gaan zoeken. Door foute aanbestedingen (Kamper lijntje) niet geloofwaardig meer.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe concessie IJssel-Vecht duurt drie jaar langer | OVPro.nl
Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht (foto: Keolis)

Nieuwe concessie IJssel-Vecht duurt drie jaar langer

Elektrische bus RRReis IJssel-Vecht. Foto: Keolis

De nieuwe concessie IJssel-Vecht zal voor dertien in plaats van tien jaar worden aanbesteed. Met een langere concessieduur wordt voorkomen dat de busvloot mogelijk twee keer van eigenaar moet wisselen. Het is een van de belangrijkste wijzigingen in het geactualiseerde concept Programma van Eisen (PvE) van de concessie, waarvan de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel eind 2021 de aanbesteding starten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

2 reacties op “Nieuwe concessie IJssel-Vecht duurt drie jaar langer”

Corry27|04.05.21|17:17

Nederland wordt nu geregeerd door een demissionair kabinet.Dit onderwerp is niet controversieel verklaard door Tweede Kamer. Landelijke verkiezingen Provinciale Staten zullen plaatsvinden in maart 2022. De Gedeputeerde die deze portefeuille beheert, kan bij het opstellen van de kandidatenlijst beter de eer aan zichzelf houden. Na 2 termijnen aanmodderen is voor deze Gedeputeerde de tijd aangebroken om ander werk te gaan zoeken. Door foute aanbestedingen (Kamper lijntje) niet geloofwaardig meer.

Corry27|04.05.21|17:18

Nederland wordt nu geregeerd door een demissionair kabinet. Dit onderwerp is niet controversieel verklaard door Tweede Kamer. Landelijke verkiezingen Provinciale Staten zullen plaatsvinden in maart 2022. De Gedeputeerde die deze portefeuille beheert, kan bij het opstellen van de kandidatenlijst beter de eer aan zichzelf houden. Na 2 termijnen aanmodderen is voor deze Gedeputeerde de tijd aangebroken om ander werk te gaan zoeken. Door foute aanbestedingen (Kamper lijntje) niet geloofwaardig meer.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.