Pantograaf elektrische bus (foto: Arriva)

Provincie Noord-Brabant bouwt nieuwe busremise in Breda

Foto: persbericht Arriva

De provincie Noord-Brabant heeft een stuk grond gekocht voor de ontwikkeling van een nieuwe busremise in de buurt van station Breda. Het terrein van 3,8 hectare ligt aan de huidige HOV-busbaan langs het spoor en biedt ruimte voor een toekomstbestendige remise waar elektrische bussen kunnen worden opgeladen. De remise wordt dan ook gezien als een belangrijke stap naar zero emissie-busvervoer in de regio.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Provincie Noord-Brabant bouwt nieuwe busremise in Breda | OVPro.nl
Pantograaf elektrische bus (foto: Arriva)

Provincie Noord-Brabant bouwt nieuwe busremise in Breda

Foto: persbericht Arriva

De provincie Noord-Brabant heeft een stuk grond gekocht voor de ontwikkeling van een nieuwe busremise in de buurt van station Breda. Het terrein van 3,8 hectare ligt aan de huidige HOV-busbaan langs het spoor en biedt ruimte voor een toekomstbestendige remise waar elektrische bussen kunnen worden opgeladen. De remise wordt dan ook gezien als een belangrijke stap naar zero emissie-busvervoer in de regio.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.