Busremise Utrecht Westraven (foto provincie Utrecht)

Nieuwe busremise Utrecht in gebruik genomen

persbericht provincie Utrecht

De nieuwe busremise bij Westraven in Utrecht is afgelopen weekend in gebruik genomen. Daarmee heeft U-OV een nieuwe uitvalsbasis met stalling, werkplaats en kantoor onder één dak. De locatie biedt plek aan ruim 160 bussen en is voorbereid op uitbreiding van de elektrische vloot. Aan de overzijde van het Amsterdam Rijnkanaal op de Remiseweg in Nieuwegein is bovendien extra capaciteit voor het laden en stallen van nog eens ruim 50 elektrische bussen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Dylan Metselaar is vaste redacteur voor OVPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe busremise Utrecht in gebruik genomen | OVPro.nl
Busremise Utrecht Westraven (foto provincie Utrecht)

Nieuwe busremise Utrecht in gebruik genomen

persbericht provincie Utrecht

De nieuwe busremise bij Westraven in Utrecht is afgelopen weekend in gebruik genomen. Daarmee heeft U-OV een nieuwe uitvalsbasis met stalling, werkplaats en kantoor onder één dak. De locatie biedt plek aan ruim 160 bussen en is voorbereid op uitbreiding van de elektrische vloot. Aan de overzijde van het Amsterdam Rijnkanaal op de Remiseweg in Nieuwegein is bovendien extra capaciteit voor het laden en stallen van nog eens ruim 50 elektrische bussen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Dylan Metselaar is vaste redacteur voor OVPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.